2 februari 2023 – Amsterdam

Sabine Mallo nieuwe Community Director

Vanaf februari start Sabine Mallo als kersverse Community Director bij CMO-netwerk CMOtalk. Sabine komt van marketingvereniging NIMA, waar ze als key account manager verantwoordelijk was voor de Top Marketing Club.

Sabine zal als Community Director verantwoordelijk worden voor CMOtalk Community, Partners, en invulling geven aan de marketingthema’s die jaarlijks worden bepaald.

De CMOtalk Community groeit hard, eind 2022 eindigden we met 40 leden en inmiddels staat de teller op 60.

Alfred Levi onderdeel van team CMOtalk

Naast Sabine bestaat het team uit Community en Event Manager Fleur Geraeds, Creative Director Robin Pas, eindredacteur Elsbeth vd Berg en oprichter Klaas Weima.

Dat niet alleen, ook Alfred Levi werkt sinds 2022 samen met Klaas Weima om CMOtalk verder te laten groeien, zowel kwalitatief als kwantitatief. Marketing zwaargewicht Levi is meer dan 30 jaar actief in marketing, media en communicatie. Hij richtte in 1999 adviesbureau 3MO op en was jarenlang SVP Global Marketing & Media Sales bij Ahold Delhaize.

Over CMOtalk

CMOtalk is al jaren de bekendste podcast over marketing op het hoogste niveau. En sinds 2022 ook te horen als radioshow bij BNR, op de zaterdagochtend tijdens de oneven weken.

CMOtalk Community bestaat sinds begin 2022. In de Community brengen wij de meest aansprekende, inspirerende en innovatieve marketeers bij elkaar. Om met elkaar te praten. Om van elkaar te leren. Om elkaar uit te dagen. En om elkaar te inspireren.

De community is enkel toegankelijk voor CMO’s en marketingdirecteuren bij gerenommeerde bedrijven. Leden krijgen toegang tot exclusieve content en events, waaronder vele sessies en deepdives rondom actuele marketingthema’s, maar ook VIP-invites voor het North Sea Jazz Festival en een uitnodiging voor het jaarlijkse CMOtalk/Dinner.

Meer informatie

Wil je meer weten over de CMOtalk/Community, kijk dan op community.cmotalk.nl. Heb je vragen over CMOtalk of de Community? Neem dan contact op met Sabine Mallo via sabine@cmotalk.nl of +31 6 10 59 29 02.