3 november 2022 – Het Scheepvaartmuseum

Navigating the Future of Marketing. Op 3 november vond het CMOtalk/Dinner 2022 plaats in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Een bijzondere avond met inspirerende sprekers en voor het allereerst een CMOtalk Live met Michiel Muller!

Het CMOtalk/Dinner 2022 was wederom een inspirerende en vooral gezellige avond. Na een welkomstwoord van Scheepvaartmuseum directeur Michael Huijser, gingen we aan tafel voor het voorgerecht. Na de keynote van Arjan Dijk (Senior Vice President en CMO bij Booking.com) kregen we een rondeleiding bij de tentoonstelling: Mens op Zee. Eenmaal terug aan tafel gingen we verder met een live aflevering van de CMOtalk podcast met Michiel Muller (Co Founder van Picnic) en sloten we af met een keynote van Robbert de Vreede (Chief Marketing & Business Development Officer Nutrition bij Unilever).

Ook kregen alle sprekers een persoonlijk nummer geschreven en gezongen door Anna Rune. Dit alles onder het genot van een heerlijk diner onder leiding van ‘Dutch Cuisine’ chef Ralph Dahlhaus. Het voorzitterschap van de avond was in handen van Donatello Piras, een bekend gezicht bij CMOtalk. Donatello is televisie- en radiopresentator bij BNR, NOS, RTL en Nieuwsuur en een van de meest gevraagde debatleiders van Nederland.